Classes per projectes (PBL) Programa d'infants

Quart trimestre de PBL6

El quart trimestre del nostre curs d’Aprenentatge Basat en Projectes (PBL) va començar amb un doble enfocament en avaluacions d’anglès i informàtica, cuidadosament dissenyades per mesurar el progrés dels nostres estudiants. L’objectiu principal era millorar la comprensió de l’anglès i les habilitats de comunicació a través d’activitats innovadores basades en jocs centrats en paraules educades i la amabilitat. Al llarg de set setmanes que van abastar gener, febrer i març, es van dur a terme una varietat d’activitats dirigides a la competència en l’idioma anglès i al foment de hàbits de lectura per millorar la creativitat i la col·laboració entre els estudiants de sisè grau.

A més dels aspectes acadèmics, Amics del Nepal promou activament objectius de salut alineats amb l’Objectiu de Desenvolupament Sostenible 3. Com a part d’aquesta iniciativa, tots els estudiants van ser portats a una visita esportiva a Dunkmandu, una instal·lació esportiva, durant el trimestre.

L’esdeveniment final del quart trimestre de PBL6 va tenir lloc el 7 de març, amb una audiència composta per personal i vianants d’Amics. Abraçant el tema general de “Paraules Educades i Amabilitat”, els estudiants que treballaven en parelles van presentar la seva presentació de gràfics, van compartir testimonis i van recitar un poema sobre la amabilitat. Els estudiants van demostrar educació i confiança durant les seves recitacions.

Tots els estudiants tindran un descans de les classes extraescolars d’Amics mentre es preparen pels exàmens anuals de les escoles.

La propera sessió començarà el 25 d’abril amb el tema de Medi Ambient i Sostenibilitat i marcarà el començament del nou any acadèmic 2024/25.

Aquest projecte és possible gràcies al suport de tots els socis d’Amics del Nepal i de les entitats col·laboradores: