Altres maneres de col·laborar

Amics del Nepal a Catalunya és una petita associació que funciona exclusivament gràcies a la feina i aportacions voluntaries i sense tenir cap treballador contractat.

La suma de les petites col·laboracions que podem fer tots junts són les que fan possible que tinguem més de 300 beneficiaris al Nepal, dels quals més de 180 son infants que viuen en cases d’acolliment.

Els socis són una part molt important de l’associació, però hi ha altres maneres que també podeu fer possible que seguim donant oportunitats a aquells que ho necessiten al Nepal. Animeu-vos a fer les següents accions!

Helpfreely

Sabies que quan fas una compra per Internet també pots estar ajudant a Amics del Nepal? i amb un cost zero per tu.

Uneix-te a helpfreely i ajuda Amics del Nepal!

http://helpfree.ly/j31402

És senzill, però si necessiteu indicacions, podeu consultar aquest document que hem preparat.

Teaming

Us animeu a fer-vos Teamers d’Amics del Nepal? La nova manera d’ajudar a l’associació! A través de la plataforma, que serveix per ajudar associacions i ONGs benèfiques, podreu donar 1€/mes, menys del que costa un cafè, i estareu ajudant a Amics del Nepal a continuar desenvolupant els programes d’infància, joventut i alfabetització de dones nepaleses. Podem fer moltes coses amb només 1€/mes, ens ajudes?

https://www.teaming.net/amicsdelnepal-grupo

Campanya a facebook

És el teu aniversari? És el dia de Nadal? No hi ha millor manera de celebrar-lo amb els teus amics al facebook fent una campanya per a regalar oportunitats a aquells que més ho necessiten.

Crea una publicació i dona suport a Amics del Nepal creant una campanya per a que els teus amics puguin fer-te aquest regal! És molt senzill!