Hora de formació

L’HORA DE FORMACIÓ (Y4) és el projecte que té l’objectiu de desenvolupar tot el personal i interns dins de l’associació per a que es converteixin en membres proactius de la societat, plens de lideratge i responsabilitat social, creiem que l’empoderament d’aquests joves ha de formar part en primer lloc de la missió de la organització. Només si creiem en el potencial dels nostres joves per tirar endavant la missió de l’organització en el futur, podrem generar confiança i seguretat en ells mateixos.

Es seleccionen tres interns del projecte jove per treballar a mitja jornada, mentre que els empleats treballen a horari complet o mitja jornada depenent de les seves responsabilitats i horaris d’estudi. Tot el personal, excepte la directora, son beneficiaris actuals o en el passat d’Amics del Nepal que s’han adherit i beneficiat del projecte jove.

L’Hora de Formació consisteix en sessions setmanals de formació i suport, visites a camp i esdeveniments, assessorament individual i avaluacions del rendiment i la progressió. Tant el personal com els interns realitzen desenvolupament de la carrera i formació mentre realitzen les seves tasques laborals. El període de duració es normalment de 12 mesos, després dels quals els interns passen a formar part del personal (temps parcial o complet) depenent del seu rendiment, potencial i necessitats de l’organització. Es firmen contractes amb tots els interns que hi participen i també amb el personal de plantilla, en que es descriuen totes les condicions  i es renoven al final de cada període fiscal (mitjans juliol).

El projecte Hora de Formació aborda els següents objectius:

  • Seleccionar i desenvolupar 3 joves potencials del programa Jove, a través de que realitzin pràctiques a Amics del Nepal.
  • Exposar el personal (i els interns en els casos que sigui possible) a nous mètodes i eines aplicades en educació i gestió de  projectes mitjançant la participació en formacions i tallers.
  • Realitzar avaluacions del rendiment de tot el personal i interns cada dos anys per una millor realització i resultats del projecte.
  • Introduir noves polítiques que reforcin la seguretat, positivisme i transparència de la plantilla i l’entorn de treball.

Per a veure les darreres notícies, cliqueu aquí!

Aquest projecte és possible gràcies al suport de tots els socis d’Amics del Nepal i de les entitats col·laboradores: