Purwanchal Ashram de Biratnagar

La CASA D’ACOLLIMENT DE BIRATNAGAR (H1), també coneguda com Purwanchal Bal Sewa Ashram, es una casa d’acolliment situada a Biratnagar.

Biratnagar, anteriorment anomenada Gograha Bazaar, Biratnagar es una ciutat localitzada al sud-est del Nepal, al districte de Morang. Es la segona ciutat més gran del Nepal després de Kathmandu, amb una població d’aproximadament 250,000 habitants i al voltant de mig milió més que viuen als afores. Biratnagar es una ciutat comercial i de negocis, també molt important per ser el centre neuràlgic de la industria del país.  Té un gran nombre d’empreses que exporten noodles, galetes i tèxtils a la resta del país i l’Índia, frontera de la qual es troba a pocs kilòmetres de distància.

La casa acull  al voltant d’uns 50 nois i noies d’entre 1 i 21 anys i desenvolupa un programa de formació per a joves i altres comunitats de persones amb necessitats diverses. A banda del suport econòmic i de formació, Amics del Nepal també proporciona voluntariat educatiu i tallers de salut pels nens i nenes dues vegades l’any. La delegació d’Amics del Nepal a Girona col·labora amb el programa donant suport amb el menjar, formació i despeses mèdiques.

Per a veure les darreres notícies, cliqueu aquí!