Suport a les famílies

EL PROJECTE DE SUPORT A LES FAMILIES (C1) es va iniciar amb l’objectiu de donar recolzament, ajuda, consell i suport educatiu a les necessitats bàsiques dels nens, nenes i les famílies amb un baix nivell socioeconòmic que pertanyen als diferents projectes del Children Program d’Amics del Nepal.

El projecte Family Support fa possible tot això mitjançant el finançament de taxes escolars, uniformes i tots els materials necessaris per a obtenir una educació, sanitat i vida en família decent. També té com a objectiu donar suport als nens i nenes de Balmandir (casa d’acolliment), que s’han trobat amb les seves famílies, proporcionant recolzament, consell, suport i orientació de manera regular i adequada a través del Centre d’activitats d’Amics del Nepal a Kathmandu. A més, per als nens i nenes que viuen a Kathmandu, s’ofereixen activitats i classes de reforç per millorar els seus estudis i desenvolupar les seves habilitats. Aquestes activitats estan organitzades per altres projectes dins del Programa per nens com el Projecte basat en l’aprenentatge (PBL Classes), les classes de Ball i les sessions experimentals. D’aquesta manera, es realitzen reunions trimestrals amb els pares per promoure i afavorir la comprensió dels projectes d’ADN  a banda de la preocupació en referencia a l’educació dels seus fills.

A més del suport en l’educació, també s’organitzen activitats esportives, revisions mèdiques i tallers per mantenir els hàbits de neteja dels infants. Actualment hi ha al voltant de 90 beneficiaris directes, incloses les famílies que es beneficien d’aquest projecte dins del programa infantil d’AN.

El projecte de Suport a les Families aborda els següents objectius:

  • Garantir que tots els beneficiaris de Chidren Program tinguin accés a una educació de qualitat, primària i secundaria.
  • Garantir que tots els beneficiaris de Chidren Program es trobin en un entorn segur, acollidor i d’estima, i que rebin revisions mèdiques i una alimentació saludable durant tot l’any.
  • Garantir que tots els beneficiaris al final del programa podran accedir a uns estudis superiors o la seva subsistència mitjançant una prestació d’assessorament i tutories de qualitat.
  • Garantir el compromís i establir relacions fortes amb les famílies dels beneficiaris i els centres educatius mitjançant reunions i col·laboracions per tal de promoure els objectius en educació i salut.

Per a veure les darreres notícies, cliqueu aquí!

Aquest projecte és possible gràcies al suport de tots els socis d’Amics del Nepal i de les entitats col·laboradores: