Amor Children’s Home de Mahendranagar

LA CASA D’ACOLLIMENT AMOR (H3), està situada a la ciutat de Mahendranagar, la novena ciutat del Nepal, a l’extrem occidental del país. Es troba a tan sols 5 km de la frontera amb Índia i és la porta d’entrada al Shuklaphanta National Park.

La casa d’acolliment es un centre privat construït l’any 1996 i ampliat entre l’any 2001 i 2002 gràcies a les donacions particulars dels socis d’Amics del Nepal.

Children Home (CH) – l’organització que gestiona Amor Children Home, va ser establerta el 1989 amb l’objectiu de proporcionar una casa i educació als infants del carrer a Kathmandu. L’any 1999, l’entitat Children’s Home va aixecar el centre  Amor CH a Mahendranagar amb la idea, encara vigent, que fos un centre únicament per nois, mentre que les noies es van quedar a Patan Children’s Home, a la Vall de Katmandú.

Avui en dia el centre de Mahendranagar acull al voltant de 35 nens, la majoria d’ells orfes o de famílies amb molts pocs recursos econòmics. Tots els nens estan escolaritzats al Florida International Boarding School, que es troba molt a la vora del centre.

Amics del Nepal ha estat col·laborant amb les despeses del centre des de la seva fundació, incidint en la millora de les infraestructures i enviant regularment voluntaris per tal d’oferir Programes d’educació i salut. 

Aquest és el primer projecte en el que Amics del Nepal fa més anys que hi col·labora.

Per a veure les darreres notícies, cliqueu aquí!

Aquest projecte és possible gràcies al suport de tots els socis d’Amics del Nepal i de les entitats col·laboradores: