Balmandir Bhimphedi

La CASA D’ACOLLIMENT BHIMPHEDI, també coneguda com a Bhimphedi Balmandir, és propietat de Nepal Children Organization. Va ser fundada l’any 2001, i és gestionada per Amics del Nepal des de 2007.

Bhimphedi es un municipi situat a una zona muntanyosa, a un altitud de 1100 metres, i es troba a uns 50 km al sud de la capital, Kathmandu. Hi ha unes 1500 cases amb 7000 habitants distribuïts per una vall on conflueixen dos rius. Abans de la construcció de l’autovia Prithivi, Bhimphedi era un punt de pas de totes les importacions de mercaderies de l’Índia fins a la Vall de Kathmandu. Bhimphedi és la capital del districte de Makwanpur i era coneguda com a zona de descans i oci per la família reial i el Ministres Rana.

A Bhimphedi Balmandir actualment hi ha 32 infants ( una mitja de 30 infants per any), tot i que té una capacitat màxima per 45 persones. El recinte disposa d’uns 9.000 metres quadrats; 500 metres quadrats construïts, 5.000 metres quadrats d’hort (on es desenvolupa el Namuna Bari Project) i un jardí d’uns 1.000 metres quadrats on els nens i nenes poden jugar i gaudir del suau clima de la regió. Un equip de set persones i el suport continu de voluntaris tenen cura del benestar dels infants. Des del Programa Children’s Home s’estan fent grans esforços per trobar les famílies dels nens, garantir l’establiment d’una relació entre ells i, si és possible, un retrobament.

A través de la casa d’acolliment, Amics del Nepal lluita per assolir els objectius d’educació i salut plantejats vetllant per la complerta supervisió i gestió de les cases d’acollida. L’associació també treballa per la cooperació amb projectes comunitaris per millorar les condicions de vida dels habitants i promoure un desenvolupament sostenible i la igualtat d’oportunitats dels membres de la comunitat.

Si vols veure les darreres notícies clica aquí!

Si vols veure les notícies entre el novembre del 2014 i el maig del 2018, clica aquí!

Aquest projecte és possible gràcies al suport de tots els socis d’Amics del Nepal i de les entitats col·laboradores: