Classes per projectes (PBL)

Les CLASSES BASADES EN PROJECTES (C2) o Classes PBL, es un projecte educatiu destinat als alumnes que estan estudiant cicle superior de primària o primer de secundària (de 5è a 7è). El projecte pretén treballar conjuntament amb l’escola nepalesa amb la finalitat que els estudiants adquireixin un coneixement més profund a través de l’exploració de problemes i situacions reals. Les classes, enfocades en un projecte basat en l’aprenentatge, es realitzen de dilluns a divendres durant una hora, amb 15 joves, nens i nenes al Centre d’Activitats d’Amics del Nepal a Kathmandu. 

Les classes es basen en activitats i jocs per tal que els nens i nenes aprenguin amb molt d’entusiasme. Aquestes classes també han estat molt útils per als joves que formen part del personal d’AN per entendre millor el procés d’ensenyament i, per tant, construir una experiència mútua d’aprenentatge entre estudiants i instructors.

A banda de proporcionar noves vies d’aprenentatge i coneixement, Amics del Nepal també dóna suport al projecte de beneficiaris directes o indirectes per l’educació a través de patrocinadors que es fan càrrec de les taxes acadèmiques, assessorament periòdic, revisions mèdiques, salut i tallers d’esport per donar-los facilitat d’aprenentatge i habilitats per conviure en el seu entorn. La majoria de nens i nenes que formen part del projecte van a escoles públiques del govern local, i tots ells/elles son de famílies amb pocs recursos econòmics. 

Els principals objectius del projecte son:

Desenvolupar i/o adquirir recursos educatius basats en el projecte d’aprenentatge per a portar a terme les classes del PBL al Centre d’activitats i implantar-ho mitjançant col·laboracions. 

Garantir que els beneficiaris del grau 5 al 7 tinguin accés a una educació superior de qualitat.

Garantir que els beneficiaris de les classes del PBL del Centre d’activitats aprovin amb èxit el seu examen final. 

Garantir que els beneficiaris  desenvolupin els coneixements de les 5C’s (creativitat, pensament crític, comunicació, col·laboració i cura) per el seu desenvolupament i creixement personal.

Garantir que els beneficiaris desenvolupin una consciència sòlida i capacitat per mantenir una bona salut emocional i física.

Introduir el projecte PBL a les escoles i organitzacions locals.

Per a veure les darreres notícies, cliqueu aquí!

Aquest projecte és possible gràcies al suport de tots els socis d’Amics del Nepal i de les entitats col·laboradores: