Assessorament i suport als joves

L’ASSESSORAMENT I SUPORT ALS JOVES (Y1) proporciona el suport,  l’assessorament i les beques educatives per a tots els beneficiaris del Programa de Joves, és a dir, fa la funció equivalent del Suport a les Families en el Programa d’Infants.

Durant aquest període, els beneficiaris reben ajudes econòmiques per a l’educació en concepte de taxes de matrícula, material escolar i uniformes segons les necessitats que tinguin els diferents beneficiaris. També reben assessorament i assistència quan ho requereixen a través del Centre d’Activitats d’Amics del Nepal.

Amics del Nepal fomenta vies tant tradicionals com alternatives a l’educació i estudis posteriors com per exemple: veterinària, edició digital, treballs del metall, estudis de música, etc. D’aquesta manera desenvolupen la seva carrera professional i fomenten l’oportunitat de subsistència. Per altra banda, els beneficiaris també han de formar part dels projectes Setmana Social durant el seu primer any (Grau 11), i en el projecte Hores Socials en el seu segon curs de secundària (Grau 12) si estudien a la ciutat de Katmandú.

A més del suport educatiu, dins del Programa també s’organitzen esdeveniments esportius, revisions mèdiques i tallers per mantenir la higiene entre els joves. Actualment, hi ha al voltant de 22 beneficiaris directes d’aquest projecte:

Els objectius principals del projecte són:

Garantir que l’educació superior impartida als beneficiaris sigui de valor i de qualitat.

Assegurar que tots els joves que hi participen desenvolupin una forta consciència i capacitat per mantenir una bona salut emocional i física.

Garantir que tots els beneficiaris son capaços de desenvolupar un pla de vida, enllestit per la seva execució un cop finalitzin la beca educativa amb Amics del Nepal i els permeti transitar de forma senzilla cap a estudis posteriors o mitjans de qualitat de vida.

Garantir el compromís i establir relacions fortes amb les comunitats educatives, empresarials i socials locals a través d’estratègies consolidades i xarxes establertes per tal de promoure els objectius del programa d’educació, salut i mitjans de vida.

Per a veure les darreres notícies, cliqueu aquí!

Aquest projecte és possible gràcies al suport de tots els socis d’Amics del Nepal i de les entitats col·laboradores: