Classes de dansa

Les CLASSES DE DANSA (C3) es van començar a oferir formalment des de l’any 2018 per atraure els nens i nenes de la zona de Chabahil, donant-los l’oportunitat d’aprendre a ballar i expressar-se a través de la dansa. Als infants els hi agrada molt ballar i AN els ha proporcionat una bona plataforma per donar-los suport i entendre millor aquesta passió. La dansa és una de les millors maneres per  estimular i millorar la confiança en un mateix.

Avui en dia, el Centre d’Activitats de Kathmandu té al voltant de 20 nens i nenes del barri que participen a les classes cada dilluns i dijous. Els infants aprenen diferents tipologies de ball com el tradicional, hip-hop i dansa contemporània. AN també els ofereix l’oportunitat de demostrar el seu talent i aprenentatge en alguns esdeveniments organitzats per AN a la comunitat.

Objectius principals del projecte:

Implementar, documentar i avaluar les classes de dansa realitzades dos vegades a la setmana, a uns 20 alumnes de grau 3 a grau 7 amb un ús suficient de multimèdia.

Implementar, documentar i avaluar els tallers de salut realitzats dos cops per setmana, al voltant de  20 estudiants, focalitzats en mantenir la higiene bàsica i els hàbits de vida saludables.

Participar al menys dues vegades a l’any als projectes comunitaris organitzats per AN realitzant danses i donant suport en els esdeveniments de la comunitat.

Per a veure les darreres notícies, cliqueu aquí!