Classes experimentals (EL)

Les SESSIONS DE DISSABTE (C4) és un projecte que va començar l’any 2019 amb l’objectiu de proporcionar un aprenentatge actiu als nens de la comunitat del centre d’activitats. Els principals beneficiaris d’aquest projecte son els estudiants d’escoles públiques dels graus 8, 9 i 10, tot i que els alumnes d’escoles privades també son benvinguts.

El projecte busca desenvolupar habilitats, coneixements i valors a través de l’experiència directa, “aprendre fent”, l’experimentació i participació en la seva essència. Aquest projecte es realitza cada dissabte i té una durada de dues hores. Hi participen al voltant de 15 joves, nens i nenes, i es realitza al Centre d’activitats d’Amics del Nepal a Kathmandu. Les sessions son a càrrec dels joves de l’equip que formen part del personal del centre d’activitats i recolzat pels interns del programa.

A més d’oferir aprenentatge i coneixements experimentals, Amics del Nepal també dóna suport en l’educació als beneficiaris, directa o indirectament, a través d’assessorament i pagament de les taxes escolars.  

Els participants de les sessions també han conegut els nous mètodes d’aprenentatge i nous indrets a través de visites a l’exterior, exposicions i exhibicions. Mitjançant aquestes activitats, el projecte vol desenvolupar en els nois i noies les seves habilitats creatives, el pensament crític, la comunicació, la col·laboració i la cura entre els joves i infants.

Els objectius principals son:

Desenvolupar els recursos educatius basats en l’aprenentatge experimental a través de les Sessions experimentals al Centre d’activitats i implementar-ho amb col·laboracions.

Garantir als estudiants l’accés a una educació secundària de qualitat.

Garantir que els estudiants d’entre grau 8 i 10 desenvolupin els coneixements de les 5C’s (creativitat, pensament crític, comunicació, col·laboració i cura) per al seu desenvolupament i creixement personal.

Garantir que els estudiants  d’entre grau 8 i 10 desenvolupin una consciència sòlida i la capacitat per mantenir una bona salut emocional i física. 

Introduir el projecte Sessions experimentals a les escoles locals i organitzacions locals.

Per a veure les darreres notícies, cliqueu aquí!

Aquest projecte és possible gràcies al suport de tots els socis d’Amics del Nepal i de les entitats col·laboradores: