Cases d’acolliment

L’any 1995 Amics del Nepal va col·laborar per primera vegada, finançant la construcció de l’edifici, amb una casa d’acolliment: Amor Childrens Home, situada a l’extrem oest del districte de Kanchanpur, al Nepal. Des d’aleshores, l’organització ha estat treballant per tal de millorar la qualitat de vida dels intants a les cases d’acollida en diversos districtes de Nepal. El Programa de Cases d’Acolliment d’Amics del Nepal estat donant suport en diversos camps a les cases d’acolliment de Siphal Children Home al districte de Kathmandu, Patan Childrens Home al districte de Lalitpur, Bhimphedi Balmandir de la Nepal Children Organisation al districte de Makwanpur, Purwanchal Bal Ashram al districte de Morang, entre d’altres.

Les tres cases d’acolliment on Amics del Nepal hi actua actualment, on hi viuen un total d’uns 180 infants, són:

Durant els seus primers anys de col·laboració, Amics del Nepal va donar ajuda econòmica i va realitzar revisions i campaments de salut periòdiques a les cases d’acollida. Tot i això, al llarg dels anys, el suport d’ Amics del Nepal s’ha estès en la millora dels centres d’acollida i sobretot a proporcionar millors oportunitats per a una educació de qualitat. A més a més, l’associació treballa conjuntament amb organitzacions locals, ONG’s i autoritats governamentals per tal de facilitar un benestar òptim i garantir els drets dels nens i nenes donant-los unes condicions de vida dignes.

En un exercici fiscal, Amics del Nepal dóna suport al voltant de 180 joves i infants com a beneficiaris del programa Cases d’acolliment. A traves del projecte d’esdeveniments en les cases d’acolliments, Amics del Nepal també organitza i porta a terme esdeveniments i tallers a les cases d’acollida durant tot l’any sota la coordinació del Centre d’Activitats de Katmandú.

A través de tots aquest projectes del Programa de Cases d’Acolliment, Amics del Nepal vol assolir els següents objectius d’Amics del Nepal:

Objectius educatius:

  • G1: Tots els nens i nenes tinguin accés a una educació de qualitat
  • G2: Tots els nens i nenes desenvolupin al màxim les seves habilitats i capacitats, facilitant una fàcil transició cap a estudis superiors i a la seva vida diària.

Objectius de salut:

  • G4: Tots els nens i nenes visquin en un entorn d’estima, afectuós i saludable on rebin aliments nutritius i una atenció sanitària adient.
  • G5: Tots el nens i nenes siguin conscients i capaços de mantenir uns hàbits que els portin a mantenir una vida saludable i afectiva.

A banda d’aquests objectius, el programa Children’s Home té com a finalitat:

  • G8: Les famílies i entitats nepaleses puguin prendre partit i ser capaços de fer-se càrrec, cadascun al nivell que li pertoca, dels objectius d’educació i salut esmentats per tal de mantenir-los en el futur.

Per a veure les darreres notícies, cliqueu aquí!

Aquest programa és possible gràcies al suport de tots els socis d’Amics del Nepal i de les entitats col·laboradores: