Hores socials (SH) Programa de joves Setmana social (SW) Suport als joves

Educació sexual i distribució d’hivern de materials d’higiene

El 18 de desembre de 2023 vam celebrar un taller d’Educació Sexual al Centre d’Activitats d’Amics del Nepal. L’esdeveniment, liderat pels facilitadors Rohit i Tasmina, va comptar amb la participació de 18 joves dels projectes Setmana Social i Hores Socials del Programa de Joves. El taller sobre la salut sexual entre els joves va proporcionar informació precisa i va promoure una conducta responsable i va fomentar una visió positiva.

Durant el taller, els participants van participar en discussions enriquidores sobre diversos temes, com ara la comprensió del gènere i el sexe, el cicle menstrual, els riscos associats als embarassos no desitjats i l’ovulació, mesures preventives, infeccions de transmissió sexual (ITS) i com gestionar els embarassos no desitjats. Els facilitadors van anar moderant aquestes discussions, creant un ambient acollidor i inclusiu que encoratjava la comunicació oberta i prioritzava tant la salut en general com la salut sexual.

A més de les sessions informatives, la distribució d’hivern dels productes d’higiene va afegir una dimensió pràctica a l’esdeveniment. Es van distribuir bufandes, guants, vaselina, bàlsam de llavis i mitjons, millorant l’experiència global dels participants. L’èxit d’aquest taller és el resultat de la participació activa dels participants. Creiem que la salut sexual i el benestar de la nostra joventut milloraran significativament amb la informació i les eines tractades durant aquesta sessió.

Aquest projecte és possible gràcies al suport de tots els socis d’Amics del Nepal i de les entitats col·laboradores: