Classes per projectes (PBL) Programa d'infants

Ponència sobre dones en el món dels negocis a través de l’agricultura

Amics del Nepal no només organitza sessions d’aprenentatge basades en projectes (PBL), sinó que també busca enriquir l’experiència educativa dels seus beneficiaris amb visites de camp i sessions de ponents convidats. El 27 de febrer, vam tenir la sort de rebre la Sra. Nima Yangchen Lama com a ponent convidada al nostre Centre d’Activitats per als estudiants de setè grau.
L’objectiu principal d’aquesta sessió era inspirar i motivar els i les nostres joves estudiants mentre exploraven les possibilitats d’igualtat de gènere i empoderament en diferents àmbits. La Sra. Lama, propietària de la finca de Permacultura Himgiri, va compartir la seva impressionant història com a dona en els negocis a través de l’agricultura. Els deu estudiants presents van quedar sorpresos i plens d’orgull en escoltar-la.
Durant la sessió, la Sra. Lama va utilitzar l’enfocament de les 5C per millorar les habilitats de pensament crític i comunicació dels estudiants mitjançant preguntes reflexives. També es va destacar la importància del desenvolupament sostenible, promocionant la igualtat de gènere i la inclusió social. Amb les seves habilitats de comunicació, tots els estudiants van poder comprendre fàcilment les idees i perspectives valuoses.
La sessió de ponent convidada va ser una experiència enriquidora per als estudiants, que van ampliar els seus coneixements i van tenir l’oportunitat d’interactuar amb experts més enllà dels seus facilitadors habituals.
Volem expressar el nostre sincer agraïment a la Sra. Lama per oferir una sessió tan esclaridora al nostre centre.

Aquest projecte és possible gràcies al suport de tots els socis d’Amics del Nepal i de les entitats col·laboradores: