Classes experimentals (EL) Patan CH

Esdeveniment a la casa d’acollida de Patan sobre compartir solidaritat pels estudiants d’EL

La casa d’acollida de Patan ofereix atenció i educació a nens i nadons desfavorits. Cada any, Amics del Nepal organitza diversos esdeveniments destinats a implicar els nens i nenes de Patan en activitats educatives centrades en la salut i l’educació. Aquesta vegada, els estudiants del projecte d’Aprenentatge Experiencial (EL) van visitar la Casa d’acollida de Patan el 24 de febrer per mostrar les seves actuacions basades en els seus aprenentatges de les sessions del tercer trimestre. El propòsit d’aquest esdeveniment era introduir els nens al concepte i la importància de la solidaritat a través de l’art en mosaic, i fomentar la unitat entre ells destacant el paper de la música en la promoció de la solidaritat. A més, aquesta visita va ser una experiència molt valuosa per als estudiants d’EL, ajudant-los a comprendre la casa i ampliar les seves xarxes.

L’esdeveniment va ser organitzat per als nens de Patan sota la supervisió de sis estudiants d’EL. Aproximadament 30 infants i membres del personal de la casa d’acollida de Patan van participar i observar l’esdeveniment mentre els estudiants d’EL feien les seves actuacions. Durant l’esdeveniment, els estudiants van presentar els seus aprenentatges a través de les arts del mosaic, el cant i el ball, transmetent el missatge d’unitat i la importància de la solidaritat en diversos aspectes de la vida. L’esdeveniment va concloure amb una retroalimentació interessant de l’audiència, expressant el seu interès en els mosaics creats a partir de materials reciclats, simbolitzant la unitat i la col·laboració. A més, els participants van tenir l’oportunitat d’observar l’obra d’art d’aprop, reforçant encara més la unitat i la col·laboració. Com a gest de solidaritat, el mosaic fet pels estudiants d’EL va quedar com un regal per a la casa d’acollida de Patan.

Aquest projecte és possible gràcies al suport de tots els socis d’Amics del Nepal i de les entitats col·laboradores: