Alfabetització de dones (WLP) Programa d'expansió

Excursió a Sundarijal de les dones d’alfabetització

Amics del Nepal sempre s’ha dedicat a proporcionar als seus beneficiaris oportunitats d’exploració i enriquiment del coneixement a través de diverses activitats. Per continuar amb aquests esforços, es va organitzar una miniexcursió a Sundarijal el 17 de febrer, per a les beneficiàries dels cursos d’alfabetització per a dones. Tretze dones van participar en aquesta excursió, que els va oferir no només l’oportunitat de gaudir de la natura i diversió, sinó també d’aprendre una mica sobre la història de Sundarijal i els seus voltants naturals.

Durant l’excursió, les dones van gaudir de les impressionants vistes de les serres dels voltants, boscos densos i cascades. L’excursió va fomentar la interacció social mentre les participants compartien històries, rialles i suport al llarg del camí. Ens vam aturar en punts de descans designats per gaudir de refrigeris, begudes i hidratar-nos, assegurant que tothom romangués amb energia i refrescat durant tota l’excursió. La miniexcursió a Sundarijal va ser un èxit, proporcionant a les dones una experiència a l’aire lliure agradable i memorable. A l’incorporar l’activitat física, la interacció social i la connexió amb la natura, l’excursió va promoure el benestar físic i mental alhora que fomentava un sentit de comunitat entre les dones. Amics del Nepal organitzarà sortides similars en el futur per continuar promocionant la salut, el lleure i la participació social entre les nostres beneficiàries.

Aquest projecte és possible gràcies al suport de tots els socis d’Amics del Nepal i de les entitats col·laboradores: