Col·laboració amb escoles Programa d'expansió Programa de joves Setmana social (SW)

Taller escolar del segon trimestre de la Setmana Social

Els joves de la Setmana Social van organitzar tallers en dues escoles públiques de Katmandú centrats en el tema dels “Drets dels Infants”. Les sessions es van dur a terme a l’Escola Shram Rastriya i a l’Escola Shree Bal Bewashaya, a Siphal, dirigits específicament als estudiants de 6è grau.

El taller interactiu, amb una durada d’una hora, tenia com a objectiu educar els nens sobre els seus drets i establir connexions entre aquests drets i diversos llocs dins de la seva comunitat on podrien exercir-los. La sessió va incloure activitats participatives centrades en drets fonamentals com el dret a menjar, a l’allotjament, a la roba, a la salut, a l’educació i a la seguretat. Un total de 103 beneficiaris i beneficiàries, incloent estudiants, van gaudir del taller.

El Programa Jove d’Amics del Nepal continua amb el seu compromís de col·laborar amb col·laboradors externs, realitzant tallers escolars en les properes sessions de la Setmana Social.

Aquest projecte és possible gràcies al suport de tots els socis d’Amics del Nepal i de les entitats col·laboradores: