Classes per projectes (PBL) Programa d'infants

PBL7 Excursió a Jagadol

El 20 de gener, els alumnes de setè curs de PBL van realitzar una emocionant excursió a Jagadol, amb el personal d’Amics del Nepal com a guia. Jagadol és un excel·lent camí per a principiants, amb una pujada manejable i constantment gradual. L’objectiu principal de l’excursió era fomentar una connexió més profunda amb la natura, permetent als alumnes apreciar i comprendre l’entorn compartit en què viuen. A més, les excursions no només contribueixen al benestar físic, sinó que també cultiven llaços més forts entre els companys a través de la comunicació efectiva i la cura entre tots.

L’excursió va començar a les 9:00 del matí, amb tots els participants reunits al Centre d’Activitats d’Amics del Nepal. Des d’allà, vam iniciar una breu caminada de deu minuts fins a Chuchepati, seguida d’un agradable trajecte de 20 minuts en taxi fins a Panitanki, al banc Àrab. Després d’equipar-nos, els alumnes van començar l’excursió amb entusiasme. Després d’una hora de caminada, vam arribar a la històrica Dhunge-Dhara, on vam fer una pausa per beure i omplir les nostres ampolles d’aigua abans de continuar el viatge. En arribar al nostre destí, Jagadol, vam gaudir d’un dinar cuinat a casa amb una vista impressionant de la ciutat de Katmandú. Els alumnes van participar en un animat joc de Rumal Lukai, un popular passatemps nepalès, seguit d’una sessió de bàdminton al camp obert públic proper. Posteriorment, els i les alumnes van tornar al Centre d’Activitats, concluint l’aventura del dia. Malgrat el cansament, els i les alumnes van expressar una immensa satisfacció en submergir-se en la natura i passar temps de qualitat amb amics durant les vacances. Amics del Nepal continuem compromesos a organitzar activitats enriquidores com aquesta, incloent esports i esdeveniments teatrals en un futur proper.

Aquest projecte és possible gràcies al suport de tots els socis d’Amics del Nepal i de les entitats col·laboradores: