Cases d'acolliment

Activitat artística i esportiva a Purwanchal Bal Sewa Ashram, Biratnagar

L’equip d’Amics del Nepal de Katmandú va organitzar activitats esportives i artístiques a Purwanchal Bal Sewa Ashram, Biratnagar, els dies 19 i 20 de gener del 2024. Aquesta iniciativa va involucrar 44 nens i nenes a càrrec d’Ashram.

Durant la sessió d’art, els nens i nenes van rebre instruccions sobre tècniques de “garabatejar” utilitzant formes i colors diversos, fomentant l’expressió creativa i proporcionant un pas fonamental cap a l’aprenentatge d’activitats artístiques més formals.

Simultàniament, el dia 20 de gener, es van organitzar activitats esportives, incloent futbol, voleibol, bàdminton, cursa de sacs i cursa de l’ou i la cullera, per als residents més joves i més grans. Les activitats esportives tenien com a objectiu millorar la salut física, les habilitats motrius i el treball en equip, inculcant disciplina, gestió del temps i augmentant la confiança.

Els esdeveniments van ser particularment beneficiosos durant les vacances d’hivern, oferint activitats engrescadores als infants. A més, va facilitar la comunicació directa entre Amics del Nepal de Katmandú i Ashram, reforçant la seva relació no només a través del suport financer sinó també amb la participació activa amb els infants.

Aquest projecte és possible gràcies al suport de tots els socis d’Amics del Nepal i de les entitats col·laboradores: