Classes per projectes (PBL) Programa d'infants

Visita de camp de PBL7 al Teatre Mandala

El 3 de febrer es va dur a terme una visita de camp al Teatre Mandala amb els deu estudiants de PBL7i tres membres del personal. L’objectiu principal de la visita va ser el de permetre als estudiants presenciar el poder de la creativitat i la col·laboració a través del teatre.

Tan aviat com vam entrar a la sala, la primera cosa que vam veure va ser una llum vermella brillant a través de l’equip de cinc artistes en acció. L’acte va començar amb una càlida benvinguda de l’amfitrió i paraules plenes d’apreciació per a l’audiència. A mesura que l’acte es desenvolupava, els estudiants es van adonar perquè el teatre es deia “Maasinya”, ja que mostrava l’epítom del dolor que la comunitat Tamang del Nepal ha estat suportant durant més d’un segle. Els estudiants van riure i fins i tot van plorar durant algunes escenes. L’acte no va tenir un final feliç, i va deixar tots els estudiants tristos. No obstant això, els seus ànims es van aixecar ràpidament quan el director de l’acte, un actor còmic popular del Nepal, va acceptar fer-se fotos amb ells. Tots els estudiants estaven molt contents amb l’experiència ja que era la seva primera visita a un teatre, i trobar-se amb el seu famós ídol va ser com la cirera del pastís.

Amics del Nepal espera dur a terme diferents visites de camp en cada trimestre per permetre la mobilització dels estudiants en l’intercanvi de coneixements, la consciència social i la implicació comunitària.

Aquest projecte és possible gràcies al suport de tots els socis d’Amics del Nepal i de les entitats col·laboradores: