Alfabetització de dones (WLP)

Revisió oftalmològica de les beneficiàries del Projecte d’Alfabetització de Dones

El 5 de febrer, Amics del Nepal va col·laborar amb la Clínica Oftalmològica Drishti per realitzar la revisió oftalmològica de les beneficiàries del Projecte d’Alfabetització de Dones. L’objectiu principal d’aquest esdeveniment era informar les beneficiàries sobre el seu estat ocular, la salut ocular i prevenir futurs problemes de ceguesa i discapacitat visual mitjançant el suport dels tractaments necessaris. Com que la majoria de les dones tenien més de 40 anys, gairebé totes semblaven tenir algun problema de visió. Malgrat això, les 16 dones van tenir l’oportunitat de revisar-se la vista. A més, també se’ls van facilitar medicaments i ulleres. Tenint en compte la importància de tenir uns ulls sans, aquest esdeveniment va ser realment efectiu. Amics del Nepal continuarà proporcionant incentius de salut com ara realitzar revisions oftalmològiques a totes les noves beneficiàries del programa de dones.

Amics del Nepal està compromès a fomentar el desenvolupament sostenible en línia amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (SDG) de les Nacions Unides. Aquest suport contribueix directament a l’ODS 3: Salut i benestar. No només contribueix a l’ODS 3, sinó que també capacita les dones per portar una vida més saludable i productiva. Una millora de la visió permet a les dones cuidar-se millor a elles mateixes i a les seves famílies, participar més plenament en oportunitats educatives i laborals, i involucrar-se activament en les seves comunitats.

Aquest projecte és possible gràcies al suport de tots els socis d’Amics del Nepal i de les entitats col·laboradores: