Col·laboració amb escoles Programa d'expansió Programa de joves Setmana social (SW)

Taller de reciclatge de paper

Les i els joves de la Setmana Social va organitzar un taller intensiu de dues hores sobre reciclatge de paper amb el lema “Entorn i Sostenibilitat”. El taller es va dur a terme amb alumnes de 6è i 7è grau de dues escoles públiques: l’Escola Secundària Shram Rastriya i l’Escola Secundària Shree BalBewashaya, a Siphal. En total, el taller va implicar a més de 260 estudiants a les dues escoles.

Aquesta iniciativa va coincidir amb el Divendres Lliure de Llibres, una directriu de la Ciutat Metropolitana de Katmandú que demana que les escoles realitzin classes pràctiques per als estudiants cada divendres. Durant tot el taller, els estudiants van rebre instruccions sobre el procés de descomposició de papers reutilitzables i la seva transformació en paper reciclat. Cap al final de la sessió, els nens i nenes van tenir de regal el paper reciclat que van fer durant el taller.

L’objectiu principal del taller era inculcar als estudiants la importància del reciclatge de paper per contribuir a un entorn més net, i promoure els principis del reciclatge i la reutilització. Pel futur, Amics del Nepal vol realitzar tallers similars cada trimestre del projecte Setmana Social.

Aquest projecte és possible gràcies al suport de tots els socis d’Amics del Nepal i de les entitats col·laboradores: