Hora de formació Programa de joves

Visita del personal a Kirtipur

El desenvolupament del personal i interns sempre ha estat un dels objectius principals d’Amics del Nepal. Amb el llançament de l’Hora de Desenvolupament el 2019 dins del Projecte Juvenil, el personal i interns tenen l’oportunitat d’assistir a diverses formacions i tallers, així com de realitzar visites de camp. Aquestes exposicions sempre han acostat cada membre del personal al seu entorn extern, fomentant una comprensió més profunda dels seus voltants i equips i enriquint les seves experiències professionals i personals. 

El 3 de gener, el personal i interns del Centre d’Activitats de Katmandú van fer una excursió a Kirtipur. La visita va ser una activitat refrescant per marcar l’inici del 2024 i per reforçar els llaços entre els membres de l’equip. Kirtipur és un dels llocs històrics coneguts per la seva arquitectura i cultura Newari i per les tradicionals jatres. Durant la visita, tot el personal i interns van observar les belles talles i dissenys dels temples. Els monuments històrics, incloent el temple Bagh Bhairav, van captar l’atenció i admiració de tothom. Mentre passejaven per Kirtipur, l’equip també va gaudir de les vistes panoràmiques de la vall de Katmandú. Finalment, la visita va acabar amb un deliciós dinar newari en un dels populars restaurants Newar coneguts pel seu ambient cultural i tradicional. 

En conclusió, la visita a Kirtipur ha augmentat la nostra estima per la seva història i arquitectura, i ha fomentat llaços més forts entre el personal i interns, amb experiències compartides i records preuats.

Aquest projecte és possible gràcies al suport de tots els socis d’Amics del Nepal i de les entitats col·laboradores: