Classes per projectes (PBL) Programa d'infants

Visita de camp de PBL7 al Museu Taragaon

El 6 de gener, un grup de 12 estudiants de PBL7, incloent-hi 3 membres del personal, van dur a terme una visita de camp al Museu Taragaon centrada en explorar obres d’art relacionades amb els Drets de les Dones. Les obres d’art exposades de l’artista Barsha Manandhar eren molt interessants i aconseguien transmetre de manera magnífica les emocions a les obres. L’objectiu principal de la visita de camp va ser el de proporcionar consciència social als estudiants sobre els drets de les dones, així com promoure la creativitat i la col·laboració entre els estudiants.

Les obres d’art tenien com a objectiu centrar-se en qüestions relacionades amb les dones a través de la inspiració de l’artista que sorgeix de les seves experiències personals, observacions i reflexions sobre les emocions ocultes i les lluites que endureixen les dones. L’artista també va realitzar una sessió informativa, proporcionant el context històric sobre els Drets de les Dones i la seva inspiració darrere de les obres d’art. Totes les estudiants van participar activament en la discussió, compartint la seva perspectiva i guanyant una apreciació més profunda de la representació artística de les qüestions dels drets de les dones.

La visita va ser una experiència enriquidora i reflexiva per als estudiants, aconseguint de manera efectiva els seus objectius d’aprofundir en la seva comprensió dels Drets de les Dones a través d’expressions artístiques. Amics del Nepal continuarà realitzant aquestes visites de camp enriquidores i interessants pels nostres estudiants en els propers dies.

Aquest projecte és possible gràcies al suport de tots els socis d’Amics del Nepal i de les entitats col·laboradores: