Classes per projectes (PBL) Programa d'infants Suport a les famílies

Taller de salut i paquets d’higiene hivern de l’Aprenentatge per Projectes 2023/24

El 26 de desembre, es va dur a terme un taller de salut integral sobre “Cors Saludables” per als beneficiaris de PBL7. Posteriorment, el 28 de desembre, es va organitzar un altre taller de salut centrat en “Orelles Saludables” per als beneficiaris dels estudiants de PBL6. L’objectiu principal d’aquests tallers va ser impartir coneixements sobre com mantenir un cor saludable i les complexitats d’unes orelles saludables. A més, es van proporcionar paquets d’higiene i roba d’hivern tant per als beneficiaris de PBL com per als de Suport a les Famílies per a la temporada d’hivern.

Els tallers de salut es van dur a terme amb èxit, contribuint al benestar general i a l’augment del coneixement dels beneficiaris del projecte d’aprenentatge per projectes (PBL). Amics del Nepal continuarà promocionant la salut i el benestar dels seus beneficiaris a través de tallers de salut integrals que s’alinien amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) Objectiu 3: Salut i benestar.

Aquest projecte és possible gràcies al suport de tots els socis d’Amics del Nepal i de les entitats col·laboradores: