Programa de joves Setmana social (SW)

Revisió dental 2023 de la Setmana Social

La revisió dental per al nou grup de joves de la Setmana Social (SW12) va començar l’11 d’agost. Un total de 14 joves van assistir a la revisió dental a Complete Dental, Boudhanath. Després de la revisió inicial, alguns d’ells tenien moltes càries acumulades, i problemes dentals importants, pels quals es van programar cites de seguiment. Tots els beneficiaris van completar la seva revisió i altres tractaments el 21 de novembre. Els tractaments addicionals van incloure l’ompliment de càries, tractaments de conducte radicular i empastos.

Amics del Nepal realitza revisions dentals cada any per als joves amb l’objectiu de promoure una bona salut oral entre els seus beneficiaris. Alineant-se amb l’objectiu de salut d’Amics i l’ODS 3 de viure en un entorn amorós, atent i higiènic on reben una atenció sanitària adequada.

Aquest projecte és possible gràcies al suport de tots els socis d’Amics del Nepal i de les entitats col·laboradores: