Classes per projectes (PBL) Intercanvi internacional i solidaritat Programa d'expansió Programa d'infants

Esdeveniment final del tercer trimestre d’Aprenentatge per Projectes

El tercer bloc del curs d’Aprenentatge per Projectes, de set setmanes de durada sobre el tema Solidaritat i Recaptació de Fons per al grup de 6è de primària, va marcar el seu tancament el 5 de gener. Els estudiants van exhibir la seva destresa artística en una esplèndida mostra durant l’esdeveniment final. La sessió d’Art, guiada expertament per Dawa Dorjee Gurung, es va transformar en una vibrant exposició. Els estudiants van mostrar un profund teixit de creativitat, expressant solidaritat a través d’una diversa gamma d’instruments musicals utilitzats arreu de Nepal. La presència del personal d’Amics del Nepal i els pares va millorar l’esdeveniment i va fer que els estudiants es sentissin més apreciats. L’esdeveniment va concloure amb una harmoniosa barreja de creativitat i responsabilitat social.

Uns dies més tard, el 9 de gener, va ser el torn pels alumnes de 7è que van tancar el bloc de Preparació en Anglès amb una encantadora presentació d’històries i actuacions musicals. Els estudiants van exhibir les seves habilitats per contar històries, teixint narratives que van deixar el públic encantat. El poder de la narració era evident, ja que es va convertir en un mitjà per fomentar un sentit d’unitat i empatia entre tots els participants. Afegint un to melodiós a la nit, els nostres talentosos estudiants van deixar el públic atònit amb una cançó que ressonava amb el tema de la solidaritat.

El darrer trimestre del curs 2023/24 començarà el 16 de gener. El tema per al trimestre dels alumnes de 6è serà Preparació en Anglès mentre que els de 7è treballaran en el tema dels Drets de les Dones.

Aquest projecte és possible gràcies al suport de tots els socis d’Amics del Nepal i de les entitats col·laboradores: