Classes per projectes (PBL) Programa d'infants

Sortida esportiva a Dunkmandu d’Aprenentatge per Projectes

El 10 de gener, un grup de 16 estudiants d’Aprenentatge per Projectes, acompanyats per tres membres del personal del Programa d’Infants, van emprendre una emocionant visita al centre esportiu Dunkmandu. L’objectiu principal era involucrar els estudiants en experiències divertides i físicament actives, fomentant l’esperit d’equip, promocionant la cooperació i encoratjant un estil de vida saludable. Participant en bàsquet i futbol, els estudiants van mostrar entusiasme i esperit esportiu en tot moment.

La visita va ser un gran èxit i Amics del Nepal espera organitzar esdeveniments similars en el futur per continuar fomentant un estil de vida saludable i actiu entre els nostres estudiants.

Aquest projecte és possible gràcies al suport de tots els socis d’Amics del Nepal i de les entitats col·laboradores: