Classes per projectes (PBL) Programa d'infants Suport a les famílies

Reunió familiar C1 & C2

Amics del Nepal va convocar una reunió familiar el 9 de setembre amb els pares dels beneficiaris i beneficiàries de Family Support i Project Based Learning (PBL). Van participar-hi un total de 17 assistents. El principal propòsit d’aquesta reunió va ser abordar la participació dels nens a l’aula i oferir actualitzacions sobre l’estat dels infants i joves del suport familiar.

La reunió va començar amb una breu activitat dissenyada per trencar el gel, crear un ambient còmode i ajudar els assistents a conèixer-se millor. Es va dur a terme una activitat de comunicació estructurada per introduir habilitats de criança positiva. Aquest taller tenia com a objectiu empoderar els pares amb tècniques de comunicació efectives per millorar la dinàmica familiar. S’ha habilitat una discussió de grup focal perquè alguns pares compartissin les seves històries relacionades amb la criança positiva. Aquestes anècdotes van servir com una valuosa visió i inspiració per a altres. Es van compartir també consells pràctics per millorar la comunicació i els llaços familiars durant la reunió. Aquestes recomanacions tenien com a objectiu millorar el benestar general de la família. Diversos pares van fer comentaris sobre el creixement dels seus fills i van compartir com les rutines diàries dels nens havien evolucionat positivament després d’unir-se als programes d’Amics del Nepal. Aquests comentaris van ressaltar l’impacte de l’organització a la vida dels beneficiaris i beneficiàries.

La reunió va concloure amb una activitat artística en què es va convidar els assistents a crear representacions visuals dels moments més memorables amb els seus fills o germans. Aquest exercici artístic va fomentar l’autoexpressió i la creativitat entre els participants. La reunió familiar va servir com una plataforma constructiva perquè els pares i tutors intercanviessin idees, obtinguessin valuosos coneixements sobre la criança i enfortissin els llaços amb els seus fills. Va reafirmar el compromís d’Amics del Nepal de donar suport a les famílies i promoure el desenvolupament positiu dins de la comunitat.

Aquest projecte és possible gràcies al suport de tots els socis d’Amics del Nepal i de les entitats col·laboradores: