Classes experimentals (EL) Programa d'infants

Ponència a EL

Amics del Nepal va tenir el privilegi de ser l’amfitrió d’una Ponència sobre els drets dels infants per educar els estudiants d’Aprenentatge Experiencial (EL) sobre la importància dels drets dels infants i la Convenció de les Nacions Unides sobre els Drets de l’Infant (UNCRC). La ponent convidada, la Sra. Aakankshya G.C. Bhujel, va iniciar la sessió amb una visió completa de la legislació nepalesa sobre els drets dels infants i la CRC, basada també en les sessions anteriors realitzades al Centre d’Activitats d’Amics del Nepal. Després, les i els estudiants van presentar els seus coneixements sobre els drets dels infants basats en les tres últimes sessions.

Durant la presentació de la ponent convidada es van abordar diversos aspectes dels drets dels infants, que van servir com a catalitzador per als nostres esforços contínues per educar els estudiants d’EL sobre els drets dels infants. Mentre avançava la sessió, les i els estudiants van presentar els seus informes basats en la comprensió dels drets dels infants i la CRC a partir de les sessions anteriors. També, per fer la sessió més participativa, la ponent va realitzar una activitat que va portar els estudiants a reflexionar sobre els seus drets.

La sessió de la ponent va ser una experiència valuosa per als participants, ja que va recordar que els infants no són només grups vulnerables, sinó individus amb les seves pròpies veus; no són només el futur, sinó també el present. Mirant cap al futur, la propera sessió d’EL se centrarà en l’esport com a mitjà per ajudar els estudiants a exercir el seu dret al joc.

Aquest projecte és possible gràcies al suport de tots els socis d’Amics del Nepal i de les entitats col·laboradores: