Classes experimentals (EL) Programa d'infants

Esdeveniment final del primer trimestre d’Aprenentatge Experiencial (EL)

Després d’un enriquidor viatge de 10 setmanes durant el primer trimestre de l’any acadèmic 2023/34, l’Aprenentatge Experiencial (EL) va concloure el 22 de juliol amb un esdeveniment especial centrat en l’Entorn i la Sostenibilitat. Durant aquest trimestre, els estudiants d’EL han participat en diverses activitats basades en temes com ara el teatre, presentacions, pel·lícules, tallers de salut i visites de camp. L’objectiu principal del trimestre era fomentar el pensament crític, la creativitat i les habilitats de col·laboració entre els i les estudiants, i proporcionar-los una visió dels problemes ambientals actuals i les solucions sostenibles.

En l’esdeveniment final, els estudiants van mostrar el seu aprenentatge a través d’una obra de teatre que generava reflexió, centrada en l’escalfament global, i una presentació sobre la contaminació de l’aire i l’escalfament global. Les seves presentacions van posar de relleu les greus conseqüències de la degradació ambiental a causa de l’escalfament global i el paper de la responsabilitat humana per abordar-ho.

El lloc de l’esdeveniment va ser el Centre d’Activitats d’Amics del Nepal, on el personal, els interns, els pares i els convidats externs es van reunir per participar. Tres estudiants actius d’EL van assumir el paper d’amfitrions mentre l’audiència gaudia de les actuacions i feia comentaris valuosos. Entre els 17 estudiants, deu van presentar una obra de teatre, mentre que els altres es van centrar en la contaminació de l’aire i l’escalfament global a les seves presentacions.

A mesura que la sessió es desenvolupava, tots els estudiants d’EL van compartir testimonis de les seves experiències amb Amics del Nepal, afegint un toc personal a l’esdeveniment. L’esdeveniment va culminar amb una bella actuació de dansa sobre la importància i el potencial de l’entorn, impartides per un convidat especial. Volem agrair al senyor Angnima haver-se unit a l’esdeveniment com a convidat i compartir lliçons valuosos amb les i els nostres estudiants i pares.

Mirant endavant, les properes sessions d’Aprenentatge Experiencial giraran al voltant dels drets dels infants, proporcionant als estudiants d’EL una oportunitat d’explorar i comprendre més profundament els seus drets i responsabilitats. Aquests drets són essencials per al creixement adequats dels infants per assegurar el seu benestar, desenvolupament i seguretat.

Aquest projecte és possible gràcies al suport de tots els socis d’Amics del Nepal i de les entitats col·laboradores: