Classes per projectes (PBL) Programa d'infants

Cloenda del Primer Trimestre de PBL

La sessió de 10 setmanes d’Aprenentatge Basat en Projectes (PBL) va fer la cloenda el 12 de juliol al Centre d’Activitats d’Amics amb un petit esdeveniment en presència del personal d’Amics i els interns. El tema del primer trimestre es va centrar en l’Entorn i la Sostenibilitat i la Preparació d’Anglès. Els principals objectius de la sessió eren dur a terme activitats basades en la lectura, l’anglès i les arts per ajudar els i les estudiants a potenciar la seva creativitat i habilitats de pensament crític.

L’esdeveniment va ser organitzat pels estudiants del PBL7, en el qual tots els estudiants presents van contribuir mitjançant recitacions. Un grup d’estudiants del PBL6 va recitar la història de “L’Arbre Generós”, mentre que altres estudiants van compartir la seva opinió sobre diferents preguntes basades en el tema, com què passaria si tallem arbres i què podríem fer per preservar-los. També van compartir els seus diaris personals sobre la visita de camp que van fer a la Finca d’Himgiri Permaculture. De la mateixa manera, els estudiants del PBL7 van recitar algunes de les seves frases favorites de la pel·lícula “La Telaraña de Carlota”. L’esdeveniment va concloure amb cançons melòdiques cantades pels i les estudiants de PBL 6 i 7.

El tema del segon trimestre serà la Preparació d’Anglès i els Drets dels Infants, i començarà el 25 de juliol i el 27 de juliol, respectivament.

Aquest projecte és possible gràcies al suport de tots els socis d’Amics del Nepal i de les entitats col·laboradores: