Esdeveniments Notícies

Taller de salut mental pels joves de Dhanyewaad

El 27 de juliol, es va realitzar un “Taller de Salut Mental” al Centre d’Activitats d’Amics del Nepal, al qual van assistir 10 joves. Aquesta sessió, dirigida per facilitadors qualificats, tenia com a objectiu proporcionar als participants coneixements essencials sobre la salut mental. L’esdeveniment va començar amb un trencaclosques per trencar el gel, per ajudar els joves de l’organització Dhanyewaad a conèixer-se millor i crear un ambient acollidor. Esperem que els joves hagin après més sobre les emocions, la salut mental i la importància de la comunicació oberta. La sessió no només va educar, sinó que també va fomentar un sentiment d’unió i responsabilitat compartida entre els joves, destacant la importància de tractar les preocupacions de salut mental a la comunitat.

El nucli del taller es va centrar en la descoberta personal, la consciència emocional i consells pràctics per mantenir una salut mental òptima. Mitjançant exercicis interactius, els participants van aprofundir en la comprensió de les emocions i van aprendre tècniques efectives de gestió. La discussió sobre el concepte de “secrets bons i dolents” va promoure la comunicació oberta i va animar els joves a buscar ajuda quan sigui necessari. A la conclusió del taller, es va realitzar una sessió de preguntes i respostes interactiva perquè els participants poguessin aclarir dubtes i compartir comentaris valuosos. Aquest esdeveniment va educar els joves sobre la importància de la salut mental, els va dotar d’estratègies d’autocura i va promoure una cultura de transparència i suport. L’impacte positiu d’aquest taller destaca el seu valor en prioritzar el benestar mental entre la generació més jove.