Cases d'acolliment Patan CH Programa de joves Setmana social (SW)

Taller de reciclatge de paper a Patan Children Home

El 28 de juliol es va dur a terme un taller de reciclatge de paper a la Patan Children Home, dirigit als estudiants des del tercer grau fins al desè grau. La sessió es va centrar en el reciclatge de paper, amb cinc joves de SW11 liderant la presentació per ressaltar-ne la importància. La seva exposició va tractar els beneficis ambientals, el procés pas a pas i l’impacte positiu, demostrant un entusiasme impressionant per la sostenibilitat.

Els joves de SW11, amb el seu estil d’ensenyament pràctic, van demostrar tot el procés de reciclatge de paper. Des de la recollida de paper de rebuig fins a la classificació, la trituració i finalment la creació de nou paper utilitzable, els participants a la Patan Children Home van estar actius en cada pas. Aquest enfocament pràctic no només va educar els nens i nenes sobre el procés, sinó que també els va capacitar amb el coneixement per tenir un impacte ambiental positiu. L’ensenyament del reciclatge de paper va ser molt ben rebut pels nens i nenes de la Patan Children Home, que van mostrar un entusiasme i una participació fantàstica durant tot el taller.

Aquest projecte és possible gràcies al suport de tots els socis d’Amics del Nepal i de les entitats col·laboradores: