Alfabetització de dones (WLP) Programa d'expansió

Distribució de llibres WLP nivell 1

Les classes d’alfabetització per a dones a Katmandú es van reprendre el 29 de juliol amb un nou grup de dones, mares dels beneficiaris del Programa Jove i Infants d’Amics del Nepal i dones de la comunitat local. Actualment, hi ha un total de 15 dones que participen en el Projecte d’Alfabetització de dones (WLP), de les quals 14 són noves. Aquestes dones són noves aprenentes que no tenen cap coneixement d’alfabetització. A partir d’agost, les classes es realitzen físicament cada dissabte durant dues hores, de 7:00 a. m. a 9:00 a. m., al Centre d’Activitats d’Amics del Nepal, on les dones aprenen i desenvolupen habilitats bàsiques de lectura i escriptura en nepalès.
El 5 d’agost, es van distribuir els llibres del primer nivell del WLP entre aquestes dones. També se’ls van proporcionar materials d’escriptura juntament amb bosses per a les classes. El llibre del nivell 1 del WLP inclou fonètica bàsica en nepalès, paraules i frases senzilles. A més de les classes d’alfabetització, les dones tindran l’oportunitat de veure pel·lícules, fer sortides de camp i assistir a tallers de salut. El projecte espera que aquests llibres ajudin les dones a millorar les seves habilitats d’alfabetització.

Aquest projecte és possible gràcies al suport de tots els socis d’Amics del Nepal i de les entitats col·laboradores: