Classes per projectes (PBL) Programa d'infants

Comença el segon trimestre de PBL

El Projecte d’Aprenentatge Basat en Projectes (PBL) és un projecte de formació educativa dissenyat per a estudiants que cursen l’educació secundària bàsica (graus 6 i 7) a les escoles governamentals, ajudant-los a adquirir un coneixement més profund mitjançant l’exploració activa de situacions i problemes del món real. Hi ha un total de 10 estudiants a cada classe i les classes es realitzen mitjançant una metodologia d’aprenentatge basat en projectes i ludificat. Com a resultat, els nens i nenes mostren molta il·lusió i estan compromesos amb el seu aprenentatge.

El 25 de juliol va començar el segon trimestre de PBL amb avaluacions d’anglès i informàtica per assegurar una avaluació adequada del progrés dels estudiants. El tema del segon trimestre són els Drets dels Infants i la Preparació en Anglès. L’objectiu principal d’aquest trimestre és conscienciar els estudiants sobre els drets dels infants i la responsabilitat en PBL7; i desenvolupar les 4 habilitats principals de la llengua anglesa dels estudiants de PBL6 mitjançant diferents activitats lúdiques.

A més de proporcionar formació educativa, Amics del Nepal també promou objectius de salut alineats amb l’Objectiu de Desenvolupament Sostenible 3. S’organitzen diferents visites esportives a instal·lacions esportives properes per promoure el benestar físic i mental dels estudiants. Les activitats esportives són una excel·lent manera de fomentar la col·laboració i la cura entre els estudiants. Així doncs, el 26 d’agost es va realitzar una visita de camp amb els nostres estudiants de PBL a una instal·lació esportiva anomenada Dunkmandu. Un total de 22 estudiants, juntament amb el nostre becari del Programa d’Infants i el personal, van participar en l’esdeveniment en què van jugar a futbol i bàsquet.

Amics del Nepal continuarà exposant els nostres estudiants a diferents centres esportius, llocs històrics i exposicions d’art com a visites de camp per donar suport al desenvolupament d’habilitats per a la vida i oferir-los millors oportunitats educatives.