Programa de joves Setmana social (SW)

Comença la Setmana Social (SW11.A)

El programa de la Setmana Social, adaptat per a la Classe 11.A, va començar el 31 de juliol al Centre d’Activitats, donant la benvinguda a un grup de 13 joves per a la sessió 23/24. El tema principal d’aquest trimestre és “Consciència i Drets Cívics de la Joventut”, un tema de gran importància. Aquestes classes estan programades amb cura per realitzar-se quatre dies específics cada setmana, concretament els dilluns, dimarts, dimecres i divendres, amb una durada de les 1:00 pm a les 3:30 pm, abastant un període complet de 10 setmanes.
L’objectiu principal d’aquest curs és facilitar un aprenentatge profund dels joves, centrant-se en el desenvolupament d’habilitats per a la vida sostenible encapsulades en el marc de les 5Cs d’Amics del Nepal. Per enriquir aquesta experiència d’aprenentatge transformadora, hem planificat estratègicament visites de camp atractives i sessions amb ponents convidats. Aquests components addicionals tenen com a objectiu reforçar i elevar el procés d’aprenentatge en el seu conjunt.
En acabar aquest curs, els i les nostres joves participants no només tindran la capacitat d’analitzar críticament els seus propis drets, sinó que també mostraran una comprensió més profunda de les seves responsabilitats corresponents. Aquest empoderament multifacètic els permetrà educar i conscienciar de manera efectiva aquells que els envolten, fomentant una consciència i un compromís col·lectius amb els drets fonamentals a la nostra comunitat.

Aquest projecte és possible gràcies al suport de tots els socis d’Amics del Nepal i de les entitats col·laboradores: