Cases d'acolliment Patan CH

Taller de salut mental a Patan

El 5 d’agost es va dur a terme un taller de salut mental entre els infants grans de Patan. Hi van participar al voltant de 14 persones. L’objectiu principal d’aquest taller era educar-los sobre les emocions, les seves variacions i la importància de la salut mental.

Les activitats en conjunt estaven preparades per oferir una sessió fascinant i educativa sobre les emocions, la salut mental i el valor de la comunicació oberta. Tots els participants van adquirir coneixements profunds sobre aquests temes mitjançant activitats, converses i interaccions interpersonals, proporcionant-los la informació i les habilitats necessàries per posar la seva salut mental com a prioritat.

Els infants van estar molt contents de rebre un taller sobre salut mental. El sentiment de curiositat i emoció es va veure a través del taller. Amics del Nepal continuarà proporcionant activitats i tallers per als infants de Patan en els propers dies.

Aquest projecte és possible gràcies al suport de tots els socis d’Amics del Nepal i de les entitats col·laboradores: