Hores socials (SH) Programa de joves

Taller de salut mental impartit per Binuta Adhikari

El 21 de juliol, va tenir lloc un taller de salut mental a Amics del Nepal, dirigit específicament als joves de SH11 i SH12. Amb un total de 22 participants, l’objectiu del taller era educar els assistents sobre les subtilitats de les emocions, posant èmfasi en el paper crucial de la salut mental en les nostres vides. La sessió, dirigida per l’experimentada facilitadora Miss Binuta Adhikari, es va caracteritzar per la seva naturalesa interactiva, permetent als participants explorar factors essencials que contribueixen al benestar mental. La sessió també va tenir en compte les 5 C i va ajudar els joves a millorar el seu pensament crític i la seva creativitat.

La importància de la salut mental es va destacar durant tota la sessió, promocionant la cura d’un mateix i l’ús d’enfocaments proactius per mantenir un estat mental saludable. La professionalitat i l’expertesa de la Miss Adhikari van garantir que el contingut fos comprensible i impactant.

El taller va deixar una marca positiva, capacitant els participants per donar prioritat a la seva salut mental i va rebre comentaris elogiosos per la seva contribució al desenvolupament personal dins de la comunitat. Aquest esdeveniment es presenta com una iniciativa esperançadora, que destaca la importància del benestar mental que podria observar-se després de mesos i tenir efectes a llarg termini sobre els joves.

Aquest projecte és possible gràcies al suport de tots els socis d’Amics del Nepal i de les entitats col·laboradores: