Hores socials (SH) Programa de joves Setmana social (SW)

Distribució d’estiu de paquets

Amics del Nepal està fermament compromès a garantir una vida adequada i saludable per a cada infant sota la nostra cura. Aconseguim aquesta missió mitjançant un enfocament multifacètic, que inclou sessions amb ponents inspiradors, tallers centrats en la salut i la distribució reflexiva de paquets d’higiene. Aquest benestar va ser evident el 21 de juliol quan vam realitzar un esdeveniment de distribució de paquets d’higiene per als joves participants dels nostres programes Setmana Social i Hora Social.

Durant aquesta distribució, cada estudiant va rebre un paquet d’higiene que contenia articles essencials com mitjons, un paraigua, una ampolla d’aigua, pasta de dents, raspalls de dents i una tovallola facial. Aquests articles no només satisfan les necessitats immediates, sinó que també tenen com a objectiu fomentar un sentiment de responsabilitat i consciència cap a pràctiques de vida saludables. Aquest gest reflexiu ressona amb el nostre objectiu de crear una cultura de consciència de la salut i el benestar general entre els joves als quals donem suport.

L’èxit d’aquesta distribució d’estiu i altres activitats com aquesta reforcen el nostre compromís amb el suport continu i la participació activa dels nostres beneficiaris, indicant la nostra dedicació a la salut i el benestar dels nostres beneficiaris més enllà dels tallers. Durant tot l’any, seguim sent proactius en l’organització de diverses activitats relacionades amb la salut. Aquestes activitats, integrades de manera reflexiva en diverses sessions, asseguren suport constant i oportunitats d’aprenentatge continu per als estudiants. Aquest enfocament integral reafirma el nostre compromís a cuidar no només les seves ments sinó també la seva salut general.

Aquest projecte és possible gràcies al suport de tots els socis d’Amics del Nepal i de les entitats col·laboradores: