Classes per projectes (PBL) Programa d'infants

Revisió dental i ocular PBL 6

Els beneficiaris del curs Aprenentatge Basat en Projectes (PBL6) van visitar la Clínica Dental Complete el 16 de juny per a la seva primera revisió dental, ja que alguns d’ells tenien moltes càries acumulades. Per això, se’ls van programar cites pels propers dies. Tots els beneficiaris van visitar la clínica i van completar la seva revisió el 7 d’agost. L’objectiu principal d’aquesta revisió dental era promoure la salut bucal dels beneficiaris des d’una edat primerenca.

Després de la revisió dental, els beneficiaris del PBL 6 també van visitar el Centre de Cura de la Vista Drishti el 8 de juliol per a la seva revisió ocular inicial. L’objectiu principal de la revisió era informar els beneficiaris sobre la salut ocular i prevenir possibles cegueses i problemes visuals en el futur, proporcionant-los els tractaments necessaris.

Realitzarem revisions oculars i dentals cada any i promoure una bona salut ocular i dental entre els nostres nens. Això s’alinia amb l’objectiu de salut d’Amics i l’Objectiu de Desenvolupament Sostenible 3 (ODS3) de viure en un entorn amorós, cuidadós i higiènic, on rebin aliments nutritius i atenció mèdica adequada.

Volem expressar el nostre agraïment a la Clínica Dental Complete i al Centre de Cura de la Vista Drishti per aquesta col·laboració.

Aquest projecte és possible gràcies al suport de tots els socis d’Amics del Nepal i de les entitats col·laboradores: