Alfabetització de dones (WLP) Programa d'expansió

Taller de salut a Bhimphedi

Amics del Nepal sempre ha estat conscient de la salut dels seus i les seves beneficiàries. El projecte d’alfabetització per a dones (WLP) no només se centra en classes d’alfabetització, sinó que també proporciona informació i materials relacionats amb bones pràctiques de salut i higiene. Les dones han estat rebent aquest tipus d’exposició juntament amb l’inici del projecte d’alfabetització. El 12 de juliol, es va organitzar un taller de salut per al grup de classes d’alfabetització de dones a Bhimphedi. L’objectiu principal d’aquest taller era proporcionar a les dones informació bàsica sobre problemes ambientals, especialment gestió de residus, malalties ambientals i la importància d’un entorn net.
Els problemes ambientals estan augmentant dia rere dia, i molts dels quals les dones no en tenen informació. Aquest taller va ser molt informatiu, ja que van aprendre sobre la gestió de residus, la neteja ambiental i els impactes de l’entorn en la salut humana. Hi van participar un total de 16 dones, juntament amb 2 membres del personal. Al final del taller, se’ls va proporcionar un conjunt de productes d’higiene. Les dones van mostrar una gran satisfacció en compartir els seus coneixements i en aprendre sobre el nou tema durant el taller de salut.

Aquest projecte és possible gràcies al suport de tots els socis d’Amics del Nepal i de les entitats col·laboradores: