Classes per projectes (PBL) Suport a les famílies

Reunió familiar de PBL

El passat 4 de juliol, Amics del Nepal va organitzar una reunió familiar amb els pares, mares, tutors i tutores dels nous beneficiaris i beneficiàries del PBL al Centre d’Activitats d’Amics. L’objectiu principal d’aquesta reunió va ser compartir i comentar temes relacionats amb els seus fills i filles, i establir els rols dels pares i mares i les expectatives dels col·laboradors i les col·laboradores d’Amics PBL.

Al PBL nivells 6 i 7 hi ha 20 estudiants i en total van assistir 20 pares, mares i/o tutors i tutores. A diferència de l’any passat, alguns pares també van prendre la iniciativa d’unir-se a la reunió, cosa que és un bon canvi. La reunió va començar amb una breu introducció sobre la participació dels seus fills i filles al Centre d’Activitats. Després se’ls va presentar l’Acord de subvenció d’Amics i el projecte PBL i es va dur a terme una activitat de nus humà per crear una connexió entre els i les participants i unir-los com a grup. Després d’aquesta primera activitat de presa de contacte, es va fer una petita sessió d’empatia on els pares i les mares havien de valorar els bons moments que passen amb els seus fills i filles. Aquests van expressar els seus moments feliços a través de poemes, dibuixos i cartes. L’activitat d’empatia va ser efectiva ja que tots els pares i mares van començar a compartir els seus moments bonics amb els fills i les filles i es van mostrar més oberts i participatius entre ells.

Aquesta va ser la primera reunió amb el nou grup de PBL de 2022-2023 i tots els i les assistents van sortir força informats sobre el nostre programa per a nens i nenes. Tots i totes es van mostrar molt entusiasmats i cooperantius. Esperem que els tallers i la informació que els brindem permetin a les famílies desenvolupar una millor comunicació i crear un entorn propici per al benefici i el creixement general de les seves filles i fills.

Aquest projecte és possible gràcies al suport de tots els socis d’Amics del Nepal i de les entitats col·laboradores: