Classes experimentals (EL) Classes per projectes (PBL)

Visita a una exposició

La primera excursió de l’any acadèmic 2022/23 amb estudiants de PBL (Aprenentatge Basat en Projectes) i EL (Aprenentatge Experiencial) es va realitzar el 28 de maig del 2022. Va ser una visita a una exposició plàstica organitzada per la Fundació Plast Nepal a Bhrikuti Mandap. Aquesta ha estat la tercera edició de l’exhibició internacional de plàstics, la més gran del Nepal amb més de 100 parades i expositors que van mostrar diversos usos dels plàstics i la seva reutilització, recuperació i reciclatge. El propòsit de l’exposició era atraure clients i publicitar les diverses maneres de crear i utilitzar plàstics. Pel que els nens i les nenes que van visitar l’exposició van poder presenciar com es produeixen els plàstics i van conèixer un nou lloc a Katmandú.

La visita estava destinada principalment als i les estudiants de l’últim any d’EL. Tot i això, els i les alumnes de PBL també hi van participar, ja que per la pluja es van cancel·lar les activitats previstes per a ells i elles. En total hi van participar 36 persones (4 empleats i 32 estudiants) a l’excursió. Després de la visita, van anar a menjar a Narayan Daiko Famous Mo:Mo i van tornar a casa. Al llarg de l’any es continuaran fent més visites per mostrar als i les estudiants nous entorns d’aprenentatge.

Aquest projecte és possible gràcies al suport de tots els socis d’Amics del Nepal i de les entitats col·laboradores: