Classes experimentals (EL) Classes per projectes (PBL) Programa d'infants

Comença el nou curs d’aprenentatge experimental 2022/23

El nou curs d’aprenentatges a través de l’experimentació per als i les estudiants dels graus 8è, 9è i 10è va començar el 30 d’abril del 2022 i es portarà a terme tots els dissabtes fins al 25 de juny del 2022. El curs es desenvoluparà a 10 sessions i el tema principal és el medi ambient i la sostenibilitat. 

Als estudiants se’ls presentarà els problemes del seu entorn i se’ls animarà a buscar idees sostenibles per minimitzar-los. A la primera sessió se’ls va introduir el tema a través de diverses activitats, entre elles, la pluja d’idees i els debats en grup. Després de la presentació, es va dur a terme una sessió de cinema on van veure, Wall-E, pel·lícula que ens mostra la història d’un robot solitari en una Terra futura i inhabitable, el qual s’ha quedat per netejar les escombraries generades durant dècades. Aquesta pel·lícula ens brinda missatges d’actuació davant de la contaminació: redueix, reutilitza, recicla i ens fa recapacitar sobre el que estem fent a la Terra actualment. 

Durant les sessions següents, els i les estudiants treballaran ell tema a través d’excursions, campanyes de neteja i xerrades d’experts sobre el tema. En acabar aquest curs, esperem que els i les estudiants puguin identificar i explicar les amenaces a les que s’enfronta el medi ambient i buscar solucions sostenibles per aconseguir un món millor.

Aquest projecte és possible gràcies al suport de tots els socis d’Amics del Nepal i de les entitats col·laboradores: