Programa d'infants Suport a les famílies

Reunió amb les famílies del programa d’infants 2021/22

Amics del Nepal vam organitzar l’11 de desembre una reunió familiar per als infants beneficiaris del centre d’activitats. El principal objectiu de la reunió era crear un entorn proper perquè les famílies poguessin compartir i parlar sobre temes relacionats amb els seus fills, la família, els recursos econòmics, etc. i com Amics podria donar-los suport en la manera que sigui possible. A més d’això, Amics també va fer un taller de salut sobre higiene i un altre basat en activitats perquè les famílies comprenguin el concepte d’empatia cap als seus fills/es.

Al voltant de 20 pares, mares i tutors (la majoria mares) van assistir a la reunió. Van ser rebuts amb una breu presentació sobre els seus fills/es i les activitats que els nens/es estan realitzant al centre d’activitats. Després de la introducció, es va fer el petit taller sobre salut i higiene i després es van repartir paquets d’higiene i cura personal per a cadascun dels assistents. També es van fer dues petites activitats de joc de rols basades en l’empatia, les quals van resultar interessants per als participants. Les famílies estaven contentes de participar en el taller i aprendre alguna cosa nova.

El taller sobre empatia continuarà a les properes reunions juntament amb altres activitats i tallers nous per ajudar les famílies a desenvolupar una millor comprensió i crear un entorn propici per al benefici i creixement general dels seus fills/es. Aquestes reunions i tallers s’organitzen trimestralment al Centre d’Activitats.

Aquest projecte és possible gràcies al suport de tots els socis d’Amics del Nepal i de les entitats col·laboradores: