Programa de joves Setmana social (SW)

La Marató 9K d’Amics del Nepal

Els esdeveniments comunitaris han estat un dels elements clau dels projectes d’Amics de Nepal per demostrar l’experiència d’aprenentatge general dels joves i vincular-la amb la comunitat a través d’un esdeveniment. Tot i això, a causa del COVID-19, no s’han pogut planificar aquestes activitats comunitàries directament amb els membres de la comunitat des de principis de 2020. Finalment, el 25 de desembre, amb motiu del Nadal, els joves de la Setmana Social van poder organitzar un esdeveniment comunitari anomenat “Marató de 9K d’Amics”.

La Marató 9K d’Amics es va dur a terme com una cursa a nivell escolar amb més de 70 participants de 10 escoles diferents. L’esdeveniment va ser organitzat amb el tema “Solidaritat i Mecenatge” en el marc de la Setmana Social.02. La marató també tenia l’essència d’encoratjar la generació jove cap a l’aptitud física i empoderar els corredors apassionats de nivell escolar.

Abans de desenvolupar el pla de l’esdeveniment, els joves van ser exposats al concepte de solidaritat, recaptació de fons i gestió d’esdeveniments juntament amb una exposició a l’activitat de recaptació de fons mentre feien el projecte com a visita de camp. Gestionar un esdeveniment comunitari després d’una llarga pausa va ser molt emocionant i també desafiant, ja que la naturalesa de l’esdeveniment comunitari va ser força intensa. Tot i això, els joves van poder completar amb èxit l’esdeveniment que va marcar el tancament de la seva sessió Social Week.02. Els joves de Social Week han començat amb un altre projecte basat en els Drets de les Dones el 17 de gener del 2022.

Aquest projecte és possible gràcies al suport de tots els socis d’Amics del Nepal i de les entitats col·laboradores: