Cases d'acolliment Patan CH

Activitats esportives 2022 a la casa d’acolliment de Patan

Les activitats esportives sempre han estat una de les maneres de mantenir els nens i les nenes actius i saludables. Amics del Nepal organitza diverses activitats esportives a diferents llars infantils col·laboradores per tal de promoure la salut física i mental dels nens i nenes.

El 8 de gener es va dur a terme un esdeveniment esportiu entre els nens, les nenes i les adolescents de Patan Children’s Home. Hi van haver uns 40 participants. L’objectiu principal de l’esdeveniment va ser promoure la condició física i el benestar, així com incentivar els nens i les nenes a les activitats esportives. Totes aquestes activitats es van dur a terme amb el suport dels interns d’Amics i les adolescents de Patan Children’s Homes. Durant l’esdeveniment, els nens i les nenes es van dividir en quatre equips on havien de competir entre si a cada activitat. El grup júnior va participar en jocs com a carrera de culleres i bales, patata calenta, carrera de tres potes, carrera de xocolata i rebentar el globus, mentre que el grup sènior va participar en jocs com a carrera de tres potes, carrera de relleus, carrera d’obstacles i carrera de sacs. A través d’aquestes activitats els nens i nenes van aprendre a treballar en equip, a ser participatius, competitius i, sobretot, van aprendre a jugar amb respecte. Al final de l’esdeveniment, l’equip amb la puntuació més alta va rebre com a regal un paquet d’articles de papereria. A més, també es va lliurar al centre alguns materials esportius d’acord amb els seus requeriments i  necessitats.

Així, els nens i les nenes es van mostrar molt contents de rebre i participar en les activitats esportives. El sentiment d’emoció i entusiasme es va notar als participants durant tot l’esdeveniment. Amics del Nepal continuarà brindant activitats i tallers per als nens i nenes de Patan Children`s Home en el futur.

Aquest projecte és possible gràcies al suport de tots els socis d’Amics del Nepal i de les entitats col·laboradores: