Classes per projectes (PBL) Programa d'infants

Exposició de pintures al centre d’activitats

El projecte Amics del Nepal PBL (Aprenentatge Basat en Projectes) que ha tingut una durada de 6 setmanes sobre la recaptació de fons i la solidaritat, va finalitzar el passat 15 de gener de 2022. Nou nens i nenes de 6è i 7è grau han participat activament en aquest projecte. Se’ls va presentar el concepte de recaptació de fons i solidaritat a través de diversos vídeos, activitats i presentacions interessants.

El projecte va finalitzar amb una exposició d’art sobre imatges del patrimoni cultural. La sessió va comptar amb el suport d’un instructor d’art que va ajudar els nens i les nenes en la seva preparació artística. Al llarg de la implementació del projecte, els i les estudiants van estar exposats a tècniques de dibuix, acoloriment i pintura. A més, també van fer una excursió per observar i explorar llocs del patrimoni cultural que els va ajudar a la seva preparació artística i crear la seva pròpia pintura. Els i les estudiants van triar diferents monuments, edificis, estàtues i temples per a la seva pintura i així van representar temes del patrimoni cultural. Al final del projecte, cadascun dels i les estudiants van presentar la seva preciosa obra d’art, posant en pràctica les seves habilitats de comunicació. La presentació final es va realitzar amb els pares i les mares dels i les estudiants de PBL i d’Aprenentatge Experimental.

L’exhibició d’art va ser una de les noves experiències que van tenir els estudiants de PBL. Per tant, reafirmem que l’art sempre és una de les maneres de promoure l’expressió i la creativitat de cada estudiant.

Aquestes pintures ja han arribat a la promotora de la iniciativa, la Marta Arañó, artista de Sant Esteve Sesrovires que organitzarà el proper 29 de juny a les 18:30 una exposició conjunta amb les obres dels seus alumnes. Moltes gràcies per la iniciativa Marta!

Aquest projecte és possible gràcies al suport de tots els socis d’Amics del Nepal i de les entitats col·laboradores: