Biratnagar CH Cases d'acolliment

Esdeveniment esportiu Biratnagar 2022

L’equip d’Amics del Nepal Katmandú va realitzar un esdeveniment esportiu i una activitat de salut a Purwanchal Bal Sewa Ashram a Biratnagar el 21 de gener de 2022. L’esdeveniment es va organitzar després de gairebé un any d’inactivitat a causa de la pandèmia per la Covid.

L´esdeveniment va ser organitzat per a 35 nens i nenes i adolescents. Els objectius de l’esdeveniment eren fomentar les bones pràctiques de salut i higiene i proporcionar activitats lúdiques juntament amb el desenvolupament físic i emocional. Els i les adolescents de l’Ashram que van formar part del Curs After SEE al Centre d’Activitats de Katmandú alguna vegada van ajudar l’equip d’Amics a coordinar les activitats. L’equip també va proporcionar materials esportius a l’Ashram juntament amb alguns productes sanitaris com ara raspalls de dents, pasta de dents, humectants i desinfectants.

Els jocs i activitats es van dividir en dues categories: júnior i sènior. El grup júnior va participar en jocs com la carrera de culleres i bales, patata calenta, carrera de tres potes, carrera de xocolata i rebentar el globus, mentre que el grup sènior va participar en jocs com a futbol, ​​voleibol, bàdminton i llançament de pes.